Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g300g1602kcal23.4g101.8g122.8g27.6g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g957g2488kcal19.1g38.3g248.8g4.8g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g1224g1469kcal40.4g45.3g122.4g0g
Makeutusjauhe, Rainbow20g77kcal0.4g18.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11273kcal166.6g408.6g988g64.8g
Valittu annoskoko2500g5636kcal83.3g204.3g494g32.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2818kcal41.7g102.2g247g16.2g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146