Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1162g1533kcal152.2g3.5g96.4g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g688g2792kcal0g687.6g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g194g678kcal25.2g131.6g4.6g0g
Perunajauhot,rainbow394g1276kcal0.4g319g0.4g5.5g
Leivontamargariini Euroshopper47g336kcal0.5g0.5g37.4g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13288kcal358.4g2297g277.6g11.2g
Valittu annoskoko2500g6644kcal179.2g1148.5g138.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna1250g3322kcal89.6g574.3g69.4g2.8g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746