Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g444g755kcal84.4g0g44.4g0g
Sipuli kuivattu 10g27kcal1g3.5g0.2g3.5g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g17g26kcal0.9g4.9g0.3g0g
Mustapippuri 7.2g20kcal0.8g2.8g0.2g1.9g
Makaroni, keitetty, suolaton 444g436kcal13.6g88.4g1.5g4.5g
Lihaliemikuutio Maggi24g68kcal2.2g1.7g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1110g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g444g755kcal11.1g26.6g66.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4173kcal228g255.8g237.6g19.8g
Valittu annoskoko2500g2087kcal114g127.9g118.8g9.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1043kcal57g64g59.4g5g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659