Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1014g555kcal16.1g132.9g1.7g8.6g
Sipuli 174g53kcal2.2g8.3g0.3g3g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g435g1317kcal82.6g2.2g108.6g0g
Kananmuna kuoreton 637g909kcal79.7g1.9g65.3g0g
Vesi145g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 78g692kcal0g0g78.2g0g
Mustapippuri 2.9g8.1kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7066kcal361.8g292.8g508.4g24.8g
Valittu annoskoko2500g3533kcal180.9g146.4g254.2g12.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1767kcal90.5g73.2g127.1g6.2g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874