Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g970g582kcal14.5g126.1g1g8.7g
Sipuli (kuorittu)178g48kcal2.3g8.5g0.4g3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 646g1471kcal122.8g0g109.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g24g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl323g275kcal4.5g14.2g22.6g0g
Suola, annos 3g8.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.8g8.2kcal0.4g1.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 323g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 23g200kcal0g0g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5169kcal289g301.2g313.4g23.4g
Valittu annoskoko2500g2584kcal144.5g150.6g156.7g11.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1292kcal72.3g75.3g78.4g5.9g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082