Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g655g2160kcal104.7g405.8g13.1g39.3g
Jauheliha, sika-nauta 524g1159kcal91.6g0g89g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g33kcal1.6g0.2g2.9g0g
Vesi1309g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6704kcal395.8g812g210g78.6g
Valittu annoskoko2500g3352kcal197.9g406g105g39.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1676kcal99g203g52.5g19.7g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284141