Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg1344g712kcal18.8g153.2g2.7g0g
Atria kevyt jauheliha538g914kcal102.2g0g53.8g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g336g403kcal11.4g12.1g33.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl269g229kcal3.8g11.8g18.8g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4516kcal272.4g354.2g217.8g0g
Valittu annoskoko2500g2258kcal136.2g177.1g108.9g0g
Annoskoko puolitettuna1250g1129kcal68.1g88.6g54.5g0g
Arvot/100g100g90kcal5.4g7.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643