Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g634g222kcal6.3g41.2g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)139g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 6.3g6.9kcal0.5g1g0g0.1g
Rypsiöljy 19g168kcal0g0g19g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka127g34kcal2.4g5.3g0.3g3g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g127g444kcal16.6g87.9g2.2g4.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow17g43kcal1.6g1.6g3.3g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g165g46kcal1g9.8g0.3g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 1267g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2002kcal60.4g307g57.2g28g
Valittu annoskoko2500g1001kcal30.2g153.5g28.6g14g
Annoskoko puolitettuna1250g501kcal15.1g76.8g14.3g7g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302625