Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 416g1427kcal42.4g291.2g5g14.6g
Sokeri 204g828kcal0g203.8g0g0g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka8g32kcal0g7.9g0g0g
Rasvaton maito valio1280g422kcal42.2g62.7g0g0g
Kananmuna, annos 65g416g524kcal45.8g1.2g37.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g160g1168kcal1.6g1.6g128g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8832kcal264.8g1142.8g340.8g29.2g
Valittu annoskoko2500g4416kcal132.4g571.4g170.4g14.6g
Annoskoko puolitettuna1250g2208kcal66.2g285.7g85.2g7.3g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412