Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu7.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Sokeri 474g1925kcal0g473.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 605g2074kcal61.6g423.2g7.3g21.2g
Kahvikerma hyla Valio186g260kcal5.4g8g22.3g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 372g2638kcal1.4g0g297.6g0g
Mantelilastu (A la meira)316g1897kcal75.9g20.9g170.8g0g
Voi 186g1349kcal2.2g0.7g151.2g0g
Sokeri 316g1284kcal0g315.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g128kcal3.8g26g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g23129kcal302.2g2537.2g1300.6g45g
Valittu annoskoko2500g11565kcal151.1g1268.6g650.3g22.5g
Annoskoko puolitettuna1250g5782kcal75.6g634.3g325.2g11.3g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861