Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g682g2386kcal54.5g511.4g11.6g20.5g
Voi, 1 tl, 5 g114g830kcal1.1g1.1g90.9g0g
Kanaliemi laimennettu 1705g169kcal4.6g7.3g13.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6770kcal120.4g1039.6g232g42g
Valittu annoskoko2500g3385kcal60.2g519.8g116g21g
Annoskoko puolitettuna1250g1692kcal30.1g259.9g58g10.5g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080