Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow192g19kcal2.9g2.9g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)384g96kcal3.8g21.1g0g5.4g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g12g1.8kcal0g0.3g0g0g
Paprika punainen 865g253kcal8.1g38.9g3.5g16.4g
Jauheliha, sika-nauta 721g1596kcal126.1g0g122.5g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g231g830kcal53g0g69.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 96g293kcal3.4g4g28.8g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6178kcal394.6g134.4g448g44.6g
Valittu annoskoko2500g3089kcal197.3g67.2g224g22.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1545kcal98.7g33.6g112g11.2g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560