Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton1852g2648kcal222.2g0g185.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl309g1049kcal6.2g9.3g108g0g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g31g225kcal0g0g24.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g278g1667kcal58.3g18.3g150g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11179kcal573.4g55.2g935.8g0g
Valittu annoskoko2500g5590kcal286.7g27.6g467.9g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2795kcal143.4g13.8g234g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703