Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 773g271kcal35.7g15.1g2.3g19.3g
Sipuli 129g39kcal1.6g6.2g0.3g2.2g
Peruna, keskikokoinen 60g155g93kcal2.3g20.1g0.2g1.4g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g26g62kcal1.4g10.8g1.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 129g59kcal3.9g6.2g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1289g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1047kcal89.8g116.8g12g45.8g
Valittu annoskoko2500g524kcal44.9g58.4g6g22.9g
Annoskoko puolitettuna1250g262kcal22.5g29.2g3g11.5g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122