Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt943g660kcal24.5g61.3g30.2g2.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha943g1566kcal179.2g0g94.3g0g
Arla Apetina Feta 3%472g519kcal84.9g9.4g14.2g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g142g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5567kcal580.8g155g278g10.4g
Valittu annoskoko2500g2784kcal290.4g77.5g139g5.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1392kcal145.2g38.8g69.5g2.6g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211