Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 42g374kcal0g0g42.3g0g
Sipuli 166g50kcal2.1g8g0.3g2.8g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen756g151kcal4.5g28.7g2.3g10.6g
Tomaattimurska 1512g444kcal8.5g80.1g3g28.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2093kcal34g241.4g96g85.2g
Valittu annoskoko2500g1046kcal17g120.7g48g42.6g
Annoskoko puolitettuna1250g523kcal8.5g60.4g24g21.3g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368216