Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%619g743kcal18g27.9g61.9g0g
Philadelphia Light tuorejuusto310g588kcal24.1g10.5g49.5g0g
Parsakaali brokkoli 1548g543kcal71.5g30.2g4.6g38.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g26kcal1.2g5g0.1g0g
Suola, annos 3g7.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3800kcal229.6g147.2g232.2g77.4g
Valittu annoskoko2500g1900kcal114.8g73.6g116.1g38.7g
Annoskoko puolitettuna1250g950kcal57.4g36.8g58.1g19.4g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484