Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g82g740kcal0g0g82.2g0g
Tomaattimurska 1097g322kcal6.1g58.1g2.2g20.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1097g1864kcal208.3g0g109.6g0g
Sipuli (kuorittu)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Valkosipuli 55g59kcal4.3g8.9g0.3g1.2g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.5g15kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g14g51kcal1.8g8.5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6178kcal445.8g168.4g391.6g51.6g
Valittu annoskoko2500g3089kcal222.9g84.2g195.8g25.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1545kcal111.5g42.1g97.9g12.9g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773