Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1689g1810kcal390.2g0g25.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton338g71kcal1g5.4g0g0.3g
Oliiviöljy 284g2510kcal0g0g283.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original47g33kcal1.9g3.8g1.4g1.4g
Hunaja 135g446kcal0.7g109.2g0g0g
Mustapippuri 6.8g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9777kcal789g242g621.4g7g
Valittu annoskoko2500g4888kcal394.5g121g310.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2444kcal197.3g60.5g155.4g1.8g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744