Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 440g3191kcal5.2g1.8g357.6g0g
Sokeri 374g1518kcal0g373.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 161g230kcal20.2g0.5g16.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai572g2002kcal68.6g406g12g17.2g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g59kcal0g14.5g0g0g
Voi 293g2127kcal3.5g1.2g238.4g0g
Sokeri 249g1012kcal0g249g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai381g1334kcal45.7g270.7g8g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g22996kcal288g2645.4g1265g57.4g
Valittu annoskoko2500g11498kcal144g1322.7g632.5g28.7g
Annoskoko puolitettuna1250g5749kcal72g661.4g316.3g14.4g
Arvot/100g100g460kcal5.8g52.9g25.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822