Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 329g2386kcal3.9g1.3g267.4g0g
Sokeri 746g3026kcal0g744.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 241g344kcal30.2g0.7g24.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 439g1448kcal8.8g13.2g153.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 713g2446kcal72.6g498.9g8.6g24.9g
Ruokasooda 11g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g11g34kcal1.2g6.6g0.8g3.1g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g19368kcal233.4g2531.2g910g56g
Valittu annoskoko2500g9684kcal116.7g1265.6g455g28g
Annoskoko puolitettuna1250g4842kcal58.4g632.8g227.5g14g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465