J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1985g707kcal3.2g141.2g1.8g39.7g
Vesi, vesijohtovesi 147g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g368g1434kcal0g360.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4281kcal6.4g1003g3.6g79.4g
Valittu annoskoko2500g2140kcal3.2g501.5g1.8g39.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1070kcal1.6g250.8g0.9g19.9g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403