Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g217g61kcal1.3g12.9g0.4g5.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g900kcal0g0g100g0g
Sipuli (kuorittu)183g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1333g2213kcal253.3g0g133.3g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow667g2333kcal53.3g520g4g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11114kcal620.6g1083.4g476.2g39.6g
Valittu annoskoko2500g5557kcal310.3g541.7g238.1g19.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2778kcal155.2g270.9g119.1g9.9g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728