Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse115g854kcal0g0g94.6g0g
Sipulikuutiot rainbow256g26kcal3.8g3.8g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%641g545kcal6.4g28.8g44.9g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g256g436kcal19.2g3.8g38.5g0g
Poronkäristys, Polarica1231g1600kcal246.2g0g73.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6920kcal551.2g72.8g503.6g0g
Valittu annoskoko2500g3460kcal275.6g36.4g251.8g0g
Annoskoko puolitettuna1250g1730kcal137.8g18.2g125.9g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713