Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 87g43kcal1g8.3g0.2g1.4g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g180kcal5.3g36.7g0.6g1.8g
Vesi1048g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 35g21kcal1.8g3.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos35g252kcal0.2g0.2g28g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Naudanpaisti 874g969kcal189.1g0g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3131kcal402.8g116.4g112.4g12.4g
Valittu annoskoko2500g1565kcal201.4g58.2g56.2g6.2g
Annoskoko puolitettuna1250g783kcal100.7g29.1g28.1g3.1g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579