Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g255g459kcal18.8g10.2g35.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1019g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)153g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras513g1796kcal69.3g336.7g14.9g30.8g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g13g84kcal0g0g9.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 509g1159kcal96.8g0g86.6g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu38g99kcal11.8g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7277kcal397.4g708.4g305.2g66.8g
Valittu annoskoko2500g3639kcal198.7g354.2g152.6g33.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1819kcal99.4g177.1g76.3g16.7g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82978