Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)1563g1063kcal25g232.8g1.6g0g
Emmental, punaleima 17%313g906kcal106.3g0g53.1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g625g531kcal8.7g27.5g43.8g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5000kcal280g520.6g197g3.8g
Valittu annoskoko2500g2500kcal140g260.3g98.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1250kcal70g130.2g49.3g1g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629