Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 848g4365kcal139.3g0g429.6g0g
Herkkusieni 226g36kcal4.7g0.7g0.7g3.4g
Pasta Torino tumma706g2472kcal127.1g416.7g27.5g42.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)565g480kcal5.6g19.8g39.5g0g
Sipuli (kuorittu)155g42kcal2g7.5g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14789kcal557.4g889.4g995.2g96.8g
Valittu annoskoko2500g7394kcal278.7g444.7g497.6g48.4g
Annoskoko puolitettuna1250g3697kcal139.4g222.4g248.8g24.2g
Arvot/100g100g296kcal11.1g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201