Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Tomaatti 873g199kcal4.9g30.1g2.6g12.2g
Kasvisliemikuutio 19g59kcal1.8g2.6g4.5g0.3g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 0.9g2.2kcal0.1g0.2g0g0.4g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1397g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g899kcal20.8g95.4g39.8g34g
Valittu annoskoko2500g450kcal10.4g47.7g19.9g17g
Annoskoko puolitettuna1250g225kcal5.2g23.9g10g8.5g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96781