Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti9g47kcal2.3g3.1g2.7g2.7g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g6.9g3.8kcal0.4g0.2g0.1g6.9g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g28g93kcal3.1g17.7g0.8g3.4g
Auringonkukansiemen 19g112kcal4.3g2.4g9.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana503g510kcal20.2g46.8g25.8g28.2g
Valittu annoskoko251g255kcal10.1g23.4g12.9g14.1g
Annoskoko puolitettuna126g128kcal5.1g11.7g6.5g7.1g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502