Rahka-vaniljavaahto ja marjat

Vaahdota vaniljakastike.

Lisää joukkoon sekoittaen rahka ja makeutusaine sekä vaniljasokeri.

Laita kerroksittain marjoja ja rahka-vaniljavaahtoa korkeaan lasiin tai läpinäkyvään kulhoon.

Kaunista!
Nauti!
Halutessasi voit käyttää marjojen tilalla myös hedelmiä.

Pinnan voi koristella esim 1 tl Marianne-rouhetta tai muutamalla lastulla suklaata!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Markelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio187g122kcal18.7g7.9g0.6g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)62g118kcal2.8g10g7.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g502kcal43g41.2g16.2g0g
Valittu annoskoko252g251kcal21.5g20.6g8.1g0g
Annoskoko puolitettuna126g126kcal10.8g10.3g4.1g0g
Arvot/100g100g100kcal8.5g8.2g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160002