Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper33g240kcal0.3g0.3g26.7g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Ruisjauho Pirkka67g204kcal6.5g40.7g1.3g10g
Mustikka133g44kcal0.7g8.5g0.5g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g1123kcal15g135g57g28.8g
Valittu annoskoko252g561kcal7.5g67.5g28.5g14.4g
Annoskoko puolitettuna126g281kcal3.8g33.8g14.3g7.2g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277