Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 175g111kcal5.3g8.4g6.1g0g
Sokeri 28g113kcal0g27.9g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g845kcal17.4g75.6g52.8g0g
Valittu annoskoko252g423kcal8.7g37.8g26.4g0g
Annoskoko puolitettuna126g211kcal4.4g18.9g13.2g0g
Arvot/100g100g168kcal3.5g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979