Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali70g15kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen56g78kcal10.7g0g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g269kcal24.2g10.4g14.2g5.2g
Valittu annoskoko252g135kcal12.1g5.2g7.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna126g67kcal6.1g2.6g3.6g1.3g
Arvot/100g100g53kcal4.8g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439404