Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%63g75kcal1.8g2.8g6.3g0g
Philadelphia Light tuorejuusto31g59kcal2.4g1.1g5g0g
Parsakaali brokkoli 156g55kcal7.2g3g0.5g3.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.6g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana505g384kcal23g14.8g23.6g7.8g
Valittu annoskoko253g192kcal11.5g7.4g11.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna126g96kcal5.8g3.7g5.9g2g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484