Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 15g11kcal2g0.2g0.1g1g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 142g488kcal14.5g99.5g1.7g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana506g1106kcal33g199.4g15.8g12g
Valittu annoskoko253g553kcal16.5g99.7g7.9g6g
Annoskoko puolitettuna127g277kcal8.3g49.9g4g3g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154049