Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper334g2402kcal3.3g3.3g266.8g0g
Sokeri 177g718kcal0g176.6g0g0g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.2g0g0g
Ruisjauho Pirkka667g2035kcal64.7g406.9g13.3g100.1g
Mustikka1334g444kcal6.7g85.4g5.3g44g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g11226kcal150.2g1350.8g570.8g288.2g
Valittu annoskoko2520g5613kcal75.1g675.4g285.4g144.1g
Annoskoko puolitettuna1260g2806kcal37.6g337.7g142.7g72.1g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277