Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark700g3710kcal55.3g224g294g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1050g1323kcal115.5g3.2g94.5g0g
Voi 700g5078kcal8.3g2.8g569.1g0g
Canderel makeutusjauhe35g134kcal1g32.6g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g35g210kcal8.4g2.3g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g20911kcal377g529.8g1953g0g
Valittu annoskoko2520g10455kcal188.5g264.9g976.5g0g
Annoskoko puolitettuna1260g5228kcal94.3g132.5g488.3g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881