Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy720g3816kcal56.9g230.4g302.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl1800g6120kcal36g54g630g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g19872kcal185.8g568.8g1864.8g0g
Valittu annoskoko2520g9936kcal92.9g284.4g932.4g0g
Annoskoko puolitettuna1260g4968kcal46.5g142.2g466.2g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003