DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 132g37kcal1.6g5.3g0.3g2.8g
Porkkana 26g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Ruokasuola jodioitu 2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)40g304kcal0.4g0.4g33.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 44g77kcal0.8g1.4g7.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)5.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana507g894kcal6g27g83g7.2g
Valittu annoskoko254g447kcal3g13.5g41.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna127g224kcal1.5g6.8g20.8g1.8g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904