Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit400g104kcal3.6g19.2g1.2g9.2g
Peruna, keskikokoinen 60g701g420kcal10.5g91.1g0.7g6.3g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Nakki,popsi grillinakki400g1037kcal48g22.4g84.1g0.8g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g10g66kcal0g0g7.4g0g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5064g3305kcal126.6g265.8g191.4g32.6g
Valittu annoskoko2532g1653kcal63.3g132.9g95.7g16.3g
Annoskoko puolitettuna1266g826kcal31.7g66.5g47.9g8.2g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468