Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Poronpaisti 75g137kcal23.1g0g4.8g0g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0g0.6g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.2g0.2g2.6g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana509g415kcal50.2g14g16g7.4g
Valittu annoskoko255g207kcal25.1g7g8g3.7g
Annoskoko puolitettuna127g104kcal12.6g3.5g4g1.9g
Arvot/100g100g82kcal9.9g2.8g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461271