Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g47g133kcal2.2g14.7g7.1g2.6g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Sipulikuutiot rainbow38g3.7kcal0.6g0.6g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]56g186kcal15.2g0g13.5g0g
Kananmuna kuoreton38g54kcal4.5g0g3.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%38g60kcal1g1g5.6g0g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana510g892kcal48.8g35g60g6.8g
Valittu annoskoko255g446kcal24.4g17.5g30g3.4g
Annoskoko puolitettuna128g223kcal12.2g8.8g15g1.7g
Arvot/100g100g175kcal9.6g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574