Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g38g131kcal1.9g26.3g2.3g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g38g53kcal2.1g7.1g1.7g0g
Vispikerma Flora 20%38g83kcal1.1g1.9g7.5g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Mansikka 131g61kcal0.7g11g0.3g2.5g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka9g3.6kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g678kcal11.8g98.2g23.6g5g
Valittu annoskoko256g339kcal5.9g49.1g11.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna128g170kcal3g24.6g5.9g1.3g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397