Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Tomaattimurska 113g33kcal0.6g6g0.2g2.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g113g191kcal21.4g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.4g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g634kcal45.8g17.4g40g5g
Valittu annoskoko257g317kcal22.9g8.7g20g2.5g
Annoskoko puolitettuna128g159kcal11.5g4.4g10g1.3g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773