Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 34g245kcal0.4g0.1g27.4g0g
Sokeri 77g311kcal0g76.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 45g149kcal0.9g1.4g15.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Ruokasooda 1.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.1g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana513g1987kcal24g259.8g93.4g5.8g
Valittu annoskoko256g994kcal12g129.9g46.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna128g497kcal6g65g23.4g1.5g
Arvot/100g100g388kcal4.7g50.7g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465