Gluteeniton Scones

Kuivaaineet sekaisin, pehmeä voi sekaan, sitten maito.

Saa noin 9 kökköä pellille.

Uunissa 225 astetta n 15min.

Pitää tulla pientä väriä pintaan.

Ohje löytyy gluteeniton riisijauho pakkausesta.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Jone97
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisijauhoseos, gluteeniton 100g348kcal2.5g80.6g0.5g3g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Maito, Kevyt95g44kcal3g4.6g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g1494kcal12g220.2g60.8g6g
Valittu annoskoko258g747kcal6g110.1g30.4g3g
Annoskoko puolitettuna129g374kcal3g55.1g15.2g1.5g
Arvot/100g100g290kcal2.3g42.7g11.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424744