Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g444g3243kcal4.4g4.4g355.4g0g
Sokeri 472g1916kcal0g471.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 367g523kcal45.8g1.1g37.6g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g222g133kcal8.2g16.2g4.4g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g89kcal0g22g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 578g1982kcal58.9g404.3g6.9g20.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 27g99kcal4.9g2.9g5.8g8.1g
Marianne crush 150g333g1433kcal4g286.6g28g5.7g
Voi, 1 tl, 5 g18g131kcal0.2g0.2g14.4g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g8.9g5.3kcal0.3g0.6g0.2g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.1g4.1kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Marianne crush 150g14g58kcal0.2g11.7g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g19639kcal264g2524.8g911.6g70.8g
Valittu annoskoko2576g9819kcal132g1262.4g455.8g35.4g
Annoskoko puolitettuna1288g4910kcal66g631.2g227.9g17.7g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050