Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 67g152kcal12.7g0g11.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl33g28kcal0.5g1.5g2.3g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g534kcal29.8g31.2g32g2.4g
Valittu annoskoko258g267kcal14.9g15.6g16g1.2g
Annoskoko puolitettuna129g133kcal7.5g7.8g8g0.6g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082