Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 45g15kcal0.2g1.6g0.3g1.5g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.1g24kcal0g5.8g0g0.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g2.1g13kcal0.1g1.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g232kcal0.6g49g2g3.2g
Valittu annoskoko258g116kcal0.3g24.5g1g1.6g
Annoskoko puolitettuna129g58kcal0.2g12.3g0.5g0.8g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353